Betaalmethodes

Betaalmethodes

Je kunt jouw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

iDeal

Betalen bij Roofvisaas is zoals u van ons gewend bent snel, veilig en makkelijk. Met de iDEAL betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank.

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Mocht u onverhoopt toch moeite hebben met de betaling, dan helpen wij u graag. Met een telefoontje naar onze zaak loodsen wij U graag door het  betalingstraject.

PayPal

U kunt eenvoudig betalen met uw PayPal account, welke gekoppeld is aan uw creditcard. Uw inlognaam en wachtwoord is dan alles wat u nodig heeft om uw betaling plaats te laten vinden. Passen en kaartlezers zijn dan niet nodig. Handig dus als u onderweg bent!

De betalingsgegevens vindt u eenvoudigweg terug op uw maandelijkse creditcard. 

Creditcards

U kunt bij ons betalen met de volgende creditcards: Mastercard, Visa en American Express.

Je betaalgevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

De betaling wordt pas afgeschreven wanneer een artikel is geleverd. Als je bestelling bestaat uit meerdere artikelen die op verschillende datums verzonden worden, dan wordt je creditcard belast per levering.

Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

Bancontact Mister Cash

Onze Belgische klanten kunnen betalen middels Bancontact / Mister Cash. Een bekende en betrouwbare manier van betalen in België.

KBC/CBC

Betaal eenvoudig via de eigen betaaloplossing van de 2 grote Belgische banken KBC en CBS. Klanten van deze banken betalen in hun eigen, vertrouwde betaalomgeving.

Belfius

Belfius biedt een eigen betaaloplossing voor hun Belgische klanten. Als klant van Belfius betaalt u in uw eigen, vertrouwde betaalomgeving.

SOFORT Banking

Betaal in de betrouwbare SOFORT omgeving met uw eigen bankgegevens. Een account is hierbij niet nodig. 

Vooruit betalen

Wanneer u liever op uw eigen manier het bedrag wilt overmaken, is dit uiteraard ook mogelijk. Wij zullen dan de bestelling verzenden zodra wij het bedrag op onze rekening hebben staan. U kunt het bedrag overmaken naar onderstaande rekening.

Roofvisaas.nl

Bank: Rabobank Katwijk
Rekeningnummer: NL89 RABO 0313 8155 69