Levertijd en verzendkosten

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen met producten welke voorradig zijn worden binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd. Wij verzenden alleen maandag tot en met donderdag. Doordat wij met houdbare goederen werken willen wij het risico vermijden dat uw pakket pas na enkele dagen bezorgd wordt.

Verzendkosten

Nederland:

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wij vragen ongeacht de grootte van de bestelling een vaste bijdrage van € 6,95 per bestelling. U ontvangt de bestelling in een nette piepschuim box, Hierdoor heeft u automatisch een handige box voor aasvissen tijdens uw visdag!

Duitsland en België:

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wij vragen ongeacht de grootte van de bestelling een vaste bijdrage van € 8,99 per bestelling. U ontvangt de bestelling in een nette piepschuim box, Hierdoor heeft u automatisch een handige box voor aasvissen tijdens uw visdag!

Levering verloopt via de pakketbezorging van DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.